Coronaflyktingen Steve: Nedstängningarna håller på att göra Storbritannien till en polisstat

Steve Kay är författaren som tröttnade på nedstängningar och omänskliga restriktioner i sitt hemland Storbritannien och flydde till Sverige. Han vittnar om att flera av hans före detta klasskamrater har valt att begå självmord till följd av att Storbritannien avskaffat grundläggande friheter.
Väl i Sverige förvånades han över att så många svenskar ropar efter att samhället ska stänga ner och han menar att myndigheterna behandlar infödda européer som andra klassens medborgare i sina egna länder, medan invandrare från Afrika och Mellanöstern får fördelar.
Steve berättar vidare att han inte fick veta av flygbolaget när han köpte en biljett för resan hem till Storbritannien att han var tvungen att genomföra ett PCR-test innan han bordade planet. Tvärtom fick han information att han inte behövde göra detta. Sedan släpptes han inte ombord.
Utöver testet innan flygresan skulle han även senare komma att tvingas genomföra två tester efter att han kom hem till Storbritannien. Om han inte gick med på att i Storbritannien genomföra PCR-test skulle han riskera tio år i fängelse, enligt brittisk smittskyddslag.
PCR-testet kallar han ”en våldtäkt som begås av regeringen”. Han anser att testerna är smärtsamma och dessutom innebär att man för upp gift i näsgången. Detta för att ämnet etyloxid, som man använder för att sterilisera topsarna, är klassat som cancerogent av USA och Kanadas myndigheter, med flera.
Steve är kritisk till att tester under en lång tid genomförts med stor noggrannhet på britter, medan personer som flygs in från Afrika och Mellanöstern inte tvingas genomgå PCR-tester alls. Han anser att man i Storbritannien i skuggan av pandemin har börjat behandla folk olika beroende på vilken etnisk tillhörighet man har, och att invandrare, till skillnad från infödda britter, inte hindras från att umgås man och kvinna i samma lägenhet.
Steve tar upp att många britter tog vaccinet för att det skulle möjliggöra att de kunde resa utomlands på semester, men att dessa hindrats på grund av en lag som kräver att resor utomlands endast sker av en för staten giltig anledning.
Steve anser att det bör vara upp till var och en att ta ansvar för sin egen hälsa och att det aldrig kan vara upp till staten att tvinga människor att injiceras med nödgodkända medikamenter.